Armsteunen voor bedrijfswagens

Algemeen

Dutch Automotive Parts bied armsteunen aan voor diverse bedrijfsauto’s. Het gaat om universele armsteunen voor auto’s welke zonder armsteun zijn uitgerust.

De armsteun bestaat in de basis uit kunststof en het binnenwerk is van metaal. Deze samenstelling geeft de steun een goede en stevige basis. De bovenzijde word bekleed in de gewenste stof, kunstleder of leder.  Kortom een duurzame kwaliteitssteun voor diverse bedrijfswagens en op navraag voor personenwagens.

Mooie afwerking en goed design

De toplaag (het dekje) is voorzien van schuim waarna deze bekleed is met evt. originele bekledingsmaterialen. Door dat deze steun met originele materiaal kan word bekleed past hij goed in het geheel van uw auto interieur. Door de juiste samenstelling van bekleding en schuim voelt de steun zacht en comfortabel aan. De bekledingsstof van de steun word gesneden op een CNC Snijmachine waardoor we garant kunnen staan voor een zeer nette en beklede armsteun. 

Snelle montage

Voor de montage van de armsteun is een handleiding bij het product toegevoegd. Hierin ziet u duidelijk stapsgewijs hoe de steun op een eenvoudige wijze word gemonteerd met een montage beugel. Deze beugels worden gestanst bij een metaalbewerker en is dan ook vast van vorm en kwaliteit per type auto. Alle verschillende modellen montagebeugels worden met bijgeleverde bevestigingsbouten afgeschroefd. Kortom een stevige en makkelijk te monteren armsteun. Eventueel kunt u ons contacten voor montage van uw armsteun!

Uitstekende kwaliteit

We maken gebruik van originele stof, kunstleder en leder waardoor we een duurzame armsteun garanderen. Verder bestaat de armsteun uit een gehard kunststof met waar nodig extra verstevigen in het binnenwerk en alle gebruikte metalen zijn gegalvaniseerd. Dit alles maakt de armsteun tot een verlengstuk van uw interieur.

De voordelen van onze armsteunen

Verstelbaar op hoogte

Bekleed met originele materialen

Degelijke kwaliteit

Opklapbaar

Nette afwerking met goed design

Eenvoudige montage

Comfortabel

Met montagehandleiding

Eenvoudige Montage

Het monteren van een stoelhoes of armsteun is zeer eenvoudig. In onderstaande instructiefilmpjes laten we zien hoe dit in z'n werking gaat.

Armsteunen voor bedrijfswagens