Stoelhoezen voor bedrijfswagens

Algemeen

Dutch Automotive Parts bied diverse pasvorm autostoelhoezen aan voor bedrijfswagens. De stoelhoezen zijn gemaakt van zwarte stof of kunstleder van een uitstekende kwaliteit. Met deze kwaliteitshoes beschermt u de originele bekleding. We bieden hoezen aan met een zeer goede pasvorm voor stoelen en banken zowel voor als achterin uw auto. Kortom we zijn gespecialiseerd in hoezen voor stoelen en banken op maat. Zoekt u iets specifieks dan kunt u altijd navraag bij ons doen.

 Snelle montage

Alle autostoelhoezen zijn eenvoudig op de originele stoel te plaatsen. Dit kan doordat er bij de bevestiging gebruik wordt gemaakt van randen en kappen zoals ze op de originele stoel aanwezig zijn. De hiervoor benodigde haken en of klittenbandstroken zijn in de hoes verwerkt zodat u niet met losse onderdelen hoeft te werken.

Gegarandeerd perfecte pasvorm

Doordat de stof of het kunstleder van de hoezen met een CNC Snijmachine worden gesneden is er praktisch geen afwijking in de goede pasvorm van de stoelhoes. Een bijkomend voordeel is dat er snel nieuwe modellen worden toegevoegd in de CNC. Ook wordt er zorgvuldig aandacht besteed aan eventuele airbags in de stoelen. Hiervoor wordt er met speciaal garen gewerkt zodat de hoes bij een eventuele aanrijding openscheurt, net zoals de originele bekleding dit zou doen. Eventueel kunnen wij bij grote oplages uw hoezen laten testen zodat we veilige werking kunnen garanderen en deze met certificaat kunnen leveren.

De beste kwaliteit

Om de stoel te beschermen en de duurzaamheid te waarborgen wordt er gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zowel stoffen, kunstleder als echt leder worden aangewend om het product naar uw wens te produceren. Dit alles maakt dat al onze bedrijfsauto stoelhoezen een passend product zijn voor het behoud van uw voertuig.

De voordelen van onze stoelhoezen

Perfecte pasvorm

Gemaakt van de beste materialen

Comfortabel en hygiënisch

Snelle levering door productie in Nederland

Geen dure reparaties aan de originele stoel

Duurzaam

Eenvoudige Montage

Het monteren van een stoelhoes of armsteun is zeer eenvoudig. In onderstaande instructiefilmpjes laten we zien hoe dit in z'n werking gaat.

Stoelhoezen voor bedrijfswagens